@polvar.co - پُلوار را در اینستاگرام دنبال کنید
جستجوهای محبوب
  • A55
  • Redmi 13
  • POCO
  • آمایا
  • 13T
  • A15
  • A35
  • پوکو F5

مقایسه گوشی ناتینگ فون 1 با ناتینگ فون 2

دو گوشی ناتینگ فون 1 با ناتینگ فون 2 در بازار ایران طرفداران زیادی را به خود جذب کرده‌اند. در این بلاگ قصد داریم که به مقایسه این دو گوشی بپردازیم و ببینیم که چه تفاوت‌هایی نسبت به یکدیگر دارند.

بانک اطلاعاتی تاریخ انتشار: ۱۴۰۳-۱۱-۲۰
پیشنهادهایی برای شما

ساعت هوشمند اپل مدل SE GEN 2 44mm

17,400,000

ساعت هوشمند اپل مدل SE 40mm 2024

16,400,000

هندزفری بلوتوثی اپل مدل AirPods 4 ANC

15,250,000

هندزفری بلوتوثی اپل مدل AirPods Pro 2 تایپ سی

17,600,000
مقایسه گوشی ناتینگ فون 1 با ناتینگ فون 2

به تازگی شرکت موبایلی جدیدی با نام برند ناتینگ (Nothing) در بازار جهانی شروع به فعالیت کرده است. این برند انگلیسی به ساخت گوشی‌هایی با طراحی مدرن و جدید معروف است. به لطف طراحی زیبا و جذابی که دارد، در بازار ایران نیز طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. در این مقاله قصد داریم که به طور کامل دو گوشی ناتینگ فون ۱ و ناتینگ فون ۲ را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم.

گوشی ناتینگ فون ۱ (Nothing Phone ۱) و ناتینگ فون ۲ (Nothing Phone ۲) به عنوان پرچمدار این برند شناخته می‌شود. ناتینگ فون ۱ در سال ۲۰۲۲ و گوشی ناتینگ فون ۲ در سال ۲۰۲۳ وارد بازار شده‌اند. از نظر طراحی شباهت زیادی به یکدیگر دارند اما از نظر قدرت و پردازش، گوشی جدیدتر عملکرد بهتری را از خود به نمایش گذاشته است.

طراحی ناتینگ فون 1 و ناتینگ فون 2

سخت‌افزار؛ ناتینگ فون ۲ کمی قدرتمند‌تر از نسل قبل شده است!

قلب تپرنده هر دو این گوشی‌ها به کمک کمپانی کوالکوم ساخته شده است. گوشی‌های ناتینگ فون ۱ از تراشه اسنپدراگون ۷۷۵G پلاس ۵G و گوشی ناتینگ فون ۲ از تراشه قدرتمند اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ استفاده می‌کنند.

هر دو این تراشه‌ها ۸ هسته‌ای هستند اما تراشه اسنپدراگون 775G پلاس ۵G اندازه نیمه هادی آن ۶ نانومتر و تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ اندازه نیمه هادی آن برابر با ۴ نانومتر است. همین موضوع باعث شده تا تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ بهره‌وری بالاتری داشته باشد.

پیکربندی هسته‌های تراشه اسنپدراگون 775G پلاس 5G به صورت ۱ هسته 2.5 گیگاهرتز Cortex-A78 و 3 هسته 2.4 گیگاهرتز Cortex-A78 و 4 هسته 1.8 گیگاهرتز Cortex-A55 است. همچنین پیکربندی هسته‌های تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ عبارت از ۱ هسته 3.0 گیگاهرتز Cortex-X2 و 3 هسته 2.5 گیگاهرتز Cortex-A710 و 4 هسته 1.8 گیگاهرتز Cortex-A510 است.

عملکرد تراشه ناتینگ فون 1 و ناتینگ فون 2

نرم‌افزار؛ کاملاً برابر و شبیه به یکدیگر

در بخش نرم‌افزار، هر دو این گوشی‌ها از رابط کاربری اختصاصی برند ناتینگ استفاده خواهند کرد و نام این رابط کاربری را Nothing OS قرار داده‌اند. سیستم عامل این گوشی‌ها نیز از اندروید پشتیبانی خواهد کرد. گوشی ناتینگ فون ۱ در همان ابتدا با اندروید ۱۲ و رابط کاربری Nothing OS وارد بازار شد. در مقابل، گوشی ناتینگ فون ۲ به علت این که یک سال دیرتر عرضه شد، با رابط کاربری Nothing OS ۲ و اندروید ۱۳ در دسترس قرار گرفت.

لازم به ذکر است که هر دو این گوشی‌ها تا سه سال آپدیت اصلی اندروید را دریافت خواهند کرد. به دلیل این که گوشی ناتینگ فون ۲ یک سال پس از گوشی ناتینگ فون ۱ عرضه شده است، پس بنابراین یک سال بیشتر آپدیت دریافت می‌کند.

ناتینگ فون 1 و ناتینگ فون 2

باتری؛ پیشرفت چشمگیر گوشی ناتینگ فون ۲

گوشی ناتینگ فون ۱ از یک باتری با ظرفیت ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعت استفاده می‌کرد. این باتری از حداکثر سرعت شارژ شدن ۳۳ وات سیمی و ۱۵ وات بیسیم بهره‌مند بود. اما در مقابل، ظرفیت باتری و همچنین سرعت شارژ در گوشی ناتینگ فون ۲ بیشتر از قبل شده است.

نیروی مورد نیاز گوشی ناتینگ فون ۲ از یک باتری با ظرفیت ۴۷۰۰ میلی آمپر ساعت تهیه می‌شود. این باتری از حداکثر سرعت شارژ شدن ۴۵ وات سیمی و ۱۵ وات بیسیم پشتیبانی می‌کند. لازم به ذکر است که هر دو این گوشی‌ها به قابلیت شارژ وایرلس معکوس با حداکثر سرعت ۵ وات مجهز شده‌اند.

باتری ناتینگ فون 1 و ناتینگ فون 2

طراحی و نمایشگر؛ کاملاً شبیه به یکدیگر اما ناتینگ فون ۲ بزرگتر!

زبان طراحی هر دو این گوشی‌ها یکسان است و شباهتی بسیار نزدیک به یکدیگر دارند. همانطور که در تصاویر مشاهده می‌کنید، این دو گوشی فقط در بخش نوار نوری قاب پشتی تفاوت دارند. جایی که در گوشی ناتینگ فون ۱ این نوار نوری به صورت یکپارچه است اما در گوشی ناتینگ فون ۲ به صورت قطعه قطعه به کار گرفته شده است.

گوشی ناتینگ فون ۱ از ابعادی برابر با ۱۵۹.۲ * ۷۵.۸ * ۸.۳ میلی‌متر بهره‌مند است و وزنی برابر با ۱۹۳.۵ گرمی دارد. اما همانزور که گفته شد، گوشی ناتینگ فون ۲ ابعاد بزرگتری دارد و اصولاً وزن بیشتری نیز خواهد داشت. ابعاد گوشی ناتینگ فون ۲ نیز برابر با ۱۶۲.۱ * ۷۶.۴ * ۸.۶ میلی‌متر و وزن آن نیز برابر با ۲۰۱.۲ گرم است.

طراحی ناتینگ فون 1 و ناتینگ فون 2

هر دو این گوشی‌ها نمایشگری از نوع OLED/AMOLED دارند که از نرخ نوسازی نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و استاندارد +HDR۱۰ نیز پشتیبانی می‌کند. هر دو این نمایشگر‌ها توسط شیشه گوریلا گلس ۵ محافظت می‌شوند که در برابر ضربه مقاومت نسبتاً خوبی از خود نشان خواهند داد. وضوح نمایشگر ۶.۵۵ اینچی گوشی ناتینگ فون ۱ برابر با ۱۰۸۰ * ۲۴۰۰ پیکسل و وضوح نمایشگر ۶.۷ اینچی گوشی ناتینگ فون ۲ برابر با ۱۰۸۰ * ۲۴۱۲ پیکسل است.

نمایشگر ناتینگ فون 1 و ناتینگ فون 2

دوربین؛ فقط لنز دوربین سلفی گوشی ناتینگ فون ۲ قدرتمندتر است!

در بخش دوربین نیز عملکردی کاملاً مشابه و پا به پایی دارند و تنها تفاوت مربوط به دوربین سلفی است. جایی که سنسور دوربین سلفی در گوشی ناتینگ فون ۱ برابر با ۱۶ مگاپیکسل و سنسور دوربین سلفی در گوشی ناتینگ فون ۲ برابر با ۳۲ مگاپیکسل است. اما هر دو این دوربین‌های سلفی از حداکثر کیفیت فیلمبرداری ۱۰۸۰ با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه پشتیبانی می‌کنند.

دوربین اصلی هر دو گوشی رزولوشنی ۵۰ مگاپیکسلی دارد. در هر دو این گوشی‌ها علاوه بر لنز عریض، یک لنز ۵۰ مگاپیکسلی فوق عریض نیز دیده می‌شود. این گوشی‌ها از فیلمبرداری با حداکثر کیفیت ۴K و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه پشتیبانی می‌کنند. البته لازم به ذکر است که در گوشی ناتینگ فون ۲ یک فلش LED به فلش قبلی اضافه شده و از فلش دوگانه استفاده خواهد کرد.

دوربین ناتینگ فون 1 و ناتینگ فون 2

گوشی ناتینگ فون ۱ در زمان عرضه قیمتی برابر با ۴۷۰ یورو و گوشی ناتینگ فون ۲ قیمتی برابر با ۶۸۰ یورو داشت. همانطور که در مقایسه بالا مشاهده نمودید، این دو گوشی تفاوت چندان چشمگیری با یکدیگر ندارند و فقط در بخش باتری، پردازنده و دوربین سلفی شاهد ارتقا بسیار جزئی بودیم.

اما حالا با توجه به این موضوع، با نظر شما دلیل این اختلاف قیمت ۲۱۰ یورویی چه چیزی می‌تواند باشد؟ آیا برند ناتینیگ (Nothing)  قرار است که با همین توان سخت‌افزاری و نرم‌افزاری به مقابله با گوشی‌های سامسونگ و گوشی‌های شیائومی و گوشی‌های اپل بپردازد؟ نظر شما درباره گوشی‌های ناتینگ فون در بازار فعلی و آینده چیست؟

نظرات

جدیدترین مقالات


بروزترین مقالات حوزه تکنولوژی را از پلوار بخواهید