تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۳ تا به اینجا، در تستهای بنچمارک از تراشه A17 پرو اپل قدرتمندتر و بهتر بوده و از تست multi-core سربلند خارج شده است.
بانک اطلاعاتی تاریخ انتشار: ۱۴۰۲-۰۸-۰۳کمپانی کوالکوم خبر از ساخت تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۳ را قبلا داده بود اما هنوز به طور رسمی از آن رونمایی نکرده است. طبق اطلاعاتی که در پایگاه داده گیک بنچ ۶ ارائه شده است، میتوان آن را به عنوان پردازنده گوشیهای پرچمدار نام برد.
این تراشه با فرایند ۴ نانومتری تولید شده است و گوشی هایی که قرار است از این تراشه بهرهمند شوند باید حتماً سیستم خنک کننده خوبی را داشته باشند تا بتوانند نهایت استفاده را از این تراشه ببرند و قدرتش حفظ شود. انتظار میرود گوشیهای پرچمداری که در آینده از شرکتهای سامسونگ و شیائومی معرفی میشوند، یعنی گلکسی S 24Ultra و شیائومی ۱۴، از این تراشه در فرآیند ساختشان استفاده کنند.
اصلیترین رقیب اسنپدراگون ۸ نسل ۳ را میتوان تراشه A17 پرو اپل عنوان کرد که این تراشه، اولین تراشه ۳ نانومتری جهان است که از آن در گوشی آیفون ۱۵ پرو استفاده شده است.
در پایگاه داده گیک بنچ ۶، دستگاهی به نام Xiaomi 23127PN0CC وجود دارد که با ۱۶ گیگابایت رم و پیکربندی CPU 1+3+2+2 دیده میشود. این دستگاه همان شیائومی ۱۴ است. طبق گزارشات بنچمارک، تراشه پرچمدار کوالکوم از یک هسته اصلی با فرکانس ۳.۳۰ گیگاهرتزی، سه هسته اصلی با فرکانس ۳.۱۵ گیگاهرتزی، دو هسته با فرکانس ۲.۹۵ گیگاهرتزی و دو هسته کم مصرف با فرکانس ۲.۲۷ گیگاهرتزی بهره خواهد برد.
از سوی دیگر، A17 پرو به شش هسته مجهز شده که شامل دو هسته پردازشی با فرکانس ۳.۷۸ گیگاهرتزی و شش هسته کم مصرف با فرکانس ۲.۱۱ گیگاهرتزی میشود. در بخش آزمایشات چند هستهای، اسنپدراگون ۸ نسل ۳ آمار فوق العادهای را ثبت کرده و بالاتر از تراشه A17 پرو اپل قرار گرفته است. به طوری که این تراشه کوالکم توانسته امتیاز ۷۴۹۴ را بالاتر از تراشه اپل با ۷۰۲۴ کسب کند. اما در عملکرد تک هستهای نتیجه برعکس است و همچنان اپل یکه تازی میکند. در تستهای این بخش، اسنپدراگون ۸ نسل ۳ توانسته امتیاز ۲۲۰۷ را کسب کند و A17 پرو با امتیاز ۲۸۴۶عملکرد فوق العادهای را به ثبت رسانده است.
طبق این مشخصات و این امتیازات شاهد اتفاق چشمگیری در بازار گوشی های اندروید میشویم و با توجه به ممنوعیت استفاده و واردات گوشیهای خانواده آیفون ۱۵، با توجه به بهرهبندی پرچمدارهای سامسونگ و شیائومی از این تراشه قدرتمند، کاربران میتوانند از این گوشیها به عنوان جایگزین استفاده کنند و عملکرد لذتبخشی را تجربه کنند.
شیائومی ۱۵ اولترا در تست دوربین DxOMark؛ عملکردی درخشان اما نه در صدر جدول
مقایسه عملکرد ناتینگ فون 3a Pro و گلکسی A56 در بنچمارک Geekbench
بازکردن رمز گوشی با تماس اضطراری شیائومی؛ 3 روش جایگزین!
مقایسه گوشی گلکسی A56 با گلکسی A55؛ چه چیزی تغییر کرده؟
مقایسه گلکسی A56 با گلکسی S24 FE؛ کدام بهتر است؟
بروزترین مقالات حوزه تکنولوژی را از پلوار بخواهید