@polvar.co - پُلوار را در اینستاگرام دنبال کنید
جستجوهای محبوب
  • A55
  • Redmi 13
  • POCO
  • آمایا
  • 13T
  • A15
  • A35
  • پوکو F5

بهترین گوشی شیائومی تا 15 میلیون [بهمن 1403]

در این راهنمای خرید قصد داریم که بهترین گوشی‌های شیائومی در بازه قیمتی زیر 15 میلیون تومان را معرفی نماییم. گوشی‌های این دسته معمولا گوشی‌های اقتصادی به شمار می‌روند.

بانک اطلاعاتی تاریخ انتشار: ۱۴۰۳-۱۱-۱۶
پیشنهادهایی برای شما

سامسونگ گلکسی A16 با رم 8حافظه داخلی 256 گیگابایت

14,000,000

هندزفری بلوتوثی اپل مدل AirPods 4

10,200,000

آیفون 16 اپل حافظه داخلی 128 گیگابایت نات اکتیو CH/A

91,000,000

پاوربانک 20000 آمایا (Amaya) مدل APB-D27

1,040,000
بهترین گوشی شیائومی تا 15 میلیون [بهمن 1403]

گوشی‌های برند شیائومی در بازار تنوع بسیار زیادی دارند و به همین دلیل در تمامی بازه‌های قیمتی، شاهد حضور گوشی‌های شیائومی هستیم. گوشی‌های شیائومی معمولاً نسبت به رقبای خود از برند سامسونگ، ارزش خرید بالاتری دارند.

حالا در این راهنمای خرید قصد داریم که چهار تا از بهترین گوشی‌های شیائومی موجود در بازار ایران را تا قیمت ۱۵ میلیون تومان، معرفی کنیم.

۱. گوشی پوکو M6 Pro

گوشی Poco M6 Pro شیائومی یکی از بهترین گزینه‌های حال حاضر بازار ایران برای خرید در بازه زیر ۱۵ میلیون تومان محسوب می‌گردد. قلب تپنده این گوشی را تراشه هلیو G۹۹ مدیاتک تشکیل می‌دهد.

این گوشی انرژی مورد نیاز خود را نیز از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی دریافت می‌کند. این باتری از حداکثر سرعت شارژ ۶۷ واتی نیز برخوردار است و این باتری تا ۲۴ ساعت شارژ نگه خواهد داشت.

نمایشگر ۶.۶۷ اینچی این گوشی از نوع AMOLED است که از نرخ نوسازی نمایشگر ۱۲۰ هرتزی نیز پشتیبانی می‌کند. همچنین این نمایشگر توسط شیشه گوریلا گلس ۵ محافظت می‌شود که باعث افزایش مقاومت این نمایشگر شده است. پکیج دوربین این گوشی نیز توسط یک لنز عریض ۶۴ مگاپیکسلی، یک لنز فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و یک لنز ماکرو ۲ مگاپیکسلی تشکیل شده است. دوربین سلفی این گوشی نیز رزولوشن ۱۶ مگاپکسلی دارد.

گوشی پوکو M۶ Pro

۲. گوشی ردمی نوت 13 پرو 4G

گوشی Redmi Note 13 Pro 4G شیائومی نیز یکی دیگر از بهترین گوشی‌های زیر ۱۵ میلیون موجود در بازار ایران به شمار می‌رود. تراشه این گوشی نیز مانند گوشی پوکو M6 Pro، هلیو G۹۹ مدیاتک می‌باشد. همچنین باتری آن نیز ظرفیتی ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی دارد و از حداکثر سرعت شارژ شدن ۶۷ وات نیز پشتیبانی می‌کند. در جعبه این گوشی نیز یک شارژر ۶۷ واتی تعبیه شده که نیازی به هزینه مجدد برای خرید آن نباشد.

در پنل پشتی، شاهد سه لنز عریض ۲۰۰ مگاپیکسلی، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و ماکرو ۲ مگاپیکسلی هستیم. دوربین سلفی این گوشی نیز ۱۶ مگاپسکیلی است و برای کار‌های روزمره گزینه مناسبی به شمار می‌رود. نمایشگر ۶.۶۷ اینچی گوشی ردمی نوت 13 پرو 4G از نوع AMOLED است و از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز نیز پشتیبانی می‌کند. همچنین این گوشی با اندروید ۱۳ پا به میدان گذاشته و حداقل تا ۴ سال آپدیت دریافت خواهد کرد.

گوشی ردمی نوت ۱۳ پرو ۴G

۳. گوشی ردمی نوت 13 4G

گوشی Redmi Note 13 4G قیمتی کمتر از دو گوشی نامبرده شده در بالا دارد. اما از نظر کیفیتی و سخت‌افزاری، تفاوت چندانی با آن‌ها ندارد. تراشه به کار رفته در این گوشی، تراشه اسنپدراگون ۶۸۵ ۴G کوالکوم است. این تراشه عملکرد بهتری نسبت به تراشه هلیو G۹۹ مدیاتک از خود به نمایش گذاشته است. باتری این گوشی ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی دارد اما حداکثر سرعت شارژ آن به ۳۳ وات می‌رسد.

این گوشی نیز از یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED استفاده می‌کند که نرخ نوسازی نمایشگر آن نیز ۱۲۰ هرتزی است. دوربین عریض این گوشی رزولوشنی برابر با ۱۰۸ مگاپیکسل دارد. رزولوشن لنز فوق عریض و ماکرو این گوشی نیز به ترتیب ۸ و ۲ مگاپیکسل است. همچنین این گوشی از یک لنز ۱۶ مگاپیکسلی سلفی نیز استفاده می‌کند. لازم به ذکر است که گوشی ردمی نوت 13 4G به اسپیکر‌های استریو مجهز می‌باشد.

گوشی ردمی نوت ۱۳ ۴G

۴. گوشی ردمی 14C

گوشی Redmi 14C شیائومی از هر سه گوشی نام برده شده در بالا قیمت نسبتاً کمتری دارد. یک گوشی کاملاً اقتصادی با قیمتی زیر ۱۰ میلیون تومان که برای کار‌های معمولی و روزمره می‌تواند نیاز شما را برطرف سازد. قلب تپنده این گوشی نیز توسط تراشه هلیو G۸۱ اولترا مدیاتک تشکیل شده است. از این تراشه نباید انتظارات بالایی مثل فعالیت‌های سنگین و پردازش حرفه‌ای تصاویر را داشت.

اما نمایشگر این گوشی برخلاف سایر نمایشگر‌های گفته شده در بالا، اندازه ۶.۸۸ اینچی دارد. این نمایشگر از جنس IPS LCD است که مقاومت بالایی دارد اما رزولوشن کمتری را هم دارا می‌باشد. نرخ نوسازی این نمایشگر نیز ۱۲۰ هرتزی است. این گوشی باتری بزرگتری نسبت به سایر گوشی‌ها دارد و ظرفیت آن به ۵۱۶۰ میلی آمپر ساعت خواهد رسید. در این گوشی خبری از شارژ سریع نیست و از حداکثر سرعت ۱۸ واتی بهره‌مند می‌باشد.

از نظر دوربین نیز در پنل پشتی فقط از دو لنز عریض ۵۰ مگاپیکسلی و تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی استفاهده می‌کند. در اصل می‌توان عنوان کرد که این گوشی فقط دارای یک دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی است. رزولوشن لنز سلفی آن نیز ۱۳ مگاپسل می‌باشد که برای کار‌های روزمره و تماس‌های تصویری می‌تواند کار راه انداز باشد.

گوشی ردمی 14C

همانطور که در بالا مشاهده کردید، با توجه به تنوع زیاد گوشی‌های شیائومی در بازار، در بازه قیمتی گوشی‌های شیائومی تا ۱۵ میلیون انتخاب‌های محدودی خواهید داشت. این گوشی‌ها عموماً از فناوری ارتباطی ۴G بهره‎‌مند هستند و قدرت تراشه متوسطی دارند. متأسفانه با توجه به اوضاع فعلی بازر موبایل، در این بازه قیمتی نباید انتظار زیادی از یک گوشی داشته باشید.

گوشی‌های معرفی شده در دسته گوشی‌های اقتصادی قرار دارند. گوشی‌های قتصادی صرفاً برای رفع نیاز‌های ضروری و روزمره ساخته شده‌اند و قدرت بسیار پایینی دارند. حالا اگر قرار باشد که در بازه قیمتی ۱۵ میلیون تومان خریدی انجام دهید، ترجیح شما خرید گوشی نو با گارانتی یا خرید گوشی دست دوم است؟ به غیر از گوشی‌های بالا پیشنهاد شما کدام مدل است؟ گوشی‌های اقتصادی برند شیائومی بهتر هستند یا گوشی‌های اقتصادی برند سامسونگ؟ حتما نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

نظرات

جدیدترین مقالات


بروزترین مقالات حوزه تکنولوژی را از پلوار بخواهید