مشکلات گوشیهای اندرویدی تنها به هنگ کردنهای ناگهانی و داغ کردن محدود نمیشود و مشکلات بیشتری هم در گوشیهای اندرویدی دیده میشود. در این نوشته با این مشکلات آشنا میشویم.
بانک اطلاعاتی تاریخ انتشار: ۱۴۰۲-۱۰-۱۴از داغ کردنهای زیاد تا فریز شدن صفحه نمایش مشکلاتی است که گوشیهای اندرویدی در زمانهای مختلف خواهند داشت. کاربران معمولی گوشی موبایل بیشتر از دریافت ویژگیها و قابلیتهای جدید به عدم مواجهه با مشکلات اهمیت میدهند. تقریبا شکایت کاربران از برندهای مختلف هم یکسان و مشابه است. در ادامه با 6 مورد از این مشکلات و راه حلهای آنها آشنا میشویم.
داغ کردن یکی از مشکلات متداول در میان گوشیهای هوشمند است و مسائل زیادی مانند گرمی هوا، اشتباهات ساختاری، استفاده از شارژرهای غیر اورجینال و آسیبهای داخلی میتواند منجر به این مشکل شود. احتمالا در جریان هستید که داغ کردن گوشی عمر و ظرفیتهای باتری را کاهش میدهد و در نهایت میتواند منجر به خاموش شدنهای ناگهانی میشوند.
با رعایت نکاتی که در ادامه گفته میشود میتوانید از داغ کردن گوشی خود جلوگیری کنید.
تفاوتی ندارد که گوشی شما اقتصادی، میان رده یا پرچمدار باشد به هرحال شما با مشکلات برقراری ارتباط از قبیل تماس، ارسال پیامک، استفاده از اینترنت و اتصال به ساعتها و ایربادها از طریق بلوتوث رو به رو خواهید شد. در ادامه با هرکدام از این مشکلات و راه حل آن به صورت جداگانه آشنا میشویم.
همانطور که پیش از این اشاره کردیم داغ کردن میتواند علت اصلی خالی شدن باتری باشد اما تنها دلیل نیست. این اتفاق همچنین زمانی میافتد که شما نور صفحه نمایش را در حداکثرترین مقدار خود قرار دهید، از اینترنت 5G استفاده کنید و قابلیتهای پرمصرف گوشی مانند مکان یابی و بلوتوث را به صورت مرتب در اکثر مواقع استفاده کنید.
همچنین اجرای بازیهایی با گرافیک بالا به خصوص اگر گوشی شما این توان اجرایی را نداشته باشد؛ میتواند چنین مشکلی ایجاد کند. برخی اوقات هم مشکلات نرمافزاری میتواند چنین مشکلی ایجاد کند؛ بنابراین بهتر است نرمافزار گوشی خود را آپدیت کنید شاید کارخانهی سازنده مشکل را برطرف کرده باشد.
در اکثر مواقع مشکلات صفحه نمایش با راه اندازی مجدد گوشی برطرف میشود. نگران پاک شدن اطلاعات خود هم نباشید زیرا در حالت راه اندازی مجدد این اتفاق نمیافتد و تنها در زمان بازگردانی به حالت کارخانه باید نگران از بین رفتن اطلاعات بود. راه اندازی مجدد عموما 20 تا 30 ثانیه زمان میبرد. بنابراین اگر در ثانیههای اول راه اندازی مجدد انجام نشد نگران نشوید و زمان بدهید. اگر هم میخواهید راه اندازی مجدد با سرعت بیشتری داشته باشد باید از دکمه پاور و کاهش صدا به صورت هم زمان استفاده کنید.
دلایل زیادی میتوان برای بروز این مشکل در گوشیهای هوشمند پیدا کرد اما اگر گوشی شما قدیمی است و دچار این مشکل میشود؛ واضح است که این مشکل ناشی از مشکلات سختافزاری است و باید گوشی خود را عوض کنید. البته که اجرای برنامهها در گوشی شما ممکن است به دلیل مجوزهای داده نشده از طرف شما دچار مشکل شود؛ به عنوان مثال برنامهای که مسیر راه را به شما نشان میدهد باید به موقعیت مکانی شما دسترسی داشته باشد. همچنین اگر گوشی شما با کمبود حافظه و فضای داخلی مواجه باشد ممکن است در اجرای برنامهها و در خواستهای مختلف شما دچار مشکل شود بنابراین باید فضای خالی کافی را فراهم کنید.
شارز نشدن گوشی شما میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که اصلیترین آنها عبارت است از: کثیف بودن درگاه ورودی، آسیب دیدن آداپتور و قطعی کابل شارژ یا عدم استفاده از کابل اورجینال گوشی. بنابراین در قدم اول درگاه ورودی گوشی خود را تمیز کنید، از یک کابل و آداپتور دیگر استفاده کنید.
اگر شارژ سریع گوشی شما فعال نمیشود ممکن است به علت استفاده از پاور بانک یا آداپتوری باشد که چند خروجی دارد. علت سادهی دیگر هم میتواند این باشد که آداپتور و کابلی که استفاده میکنید از شارژ سریع پشتیبانی نمیکند.
شما با چه مشکلات دیگری در گوشیهای اندرویدی تا به حال مواجه شدهاید؟
مقایسه Galaxy A06 سامسونگ با Redmi A3 Pro شیائومی؛ کدام انتخاب بهتری است؟
سریعترین گوشیهای هوشمند بازار طبق عملکرد CPU و GPU
2 روش فعالسازی پشت خطی در گوشی شیائومی (call waiting)
چرا گوشی شیائومی هنگ میکنه؟ (9 علت اصلی + راه حل)
پیدا کردن شماره سیم کارت داخل گوشی؛ همراه اول، رایتل و ایرانسل
بروزترین مقالات حوزه تکنولوژی را از پلوار بخواهید